Om Oss

Audionor ble etablert i 1995 ut fra et ønske om å skape et profesjonelt utleiefirma med base i Tromsø. Målet var å tilby lyd- og lysutstyr av høy kvalitet for det profesjonelle konsertmarkedet i Norge.

Med tiden har vi blitt blant landets ledende totalleverandører av eget profesjonelt lyd, lys og sceneteknisk utstyr. De siste årene har vi også kunnet tilby topp kvalitet utstyr til profesjonelle løsninger for produksjon av levende bilder og streaming. Her gjør vi alt fra styremøter til live-overføringer av konserter og teater.

Salg av utstyr er også en vesentlig del vår virksomhet.

Bedriften har i dag 19 fast ansatte og flere høyt kvalifiserte frilansteknikere. Samlet kompetanse og erfaring utgjør mer enn 15.000 arrangementer. Sjansen for at vi allerede har løst de samme utfordringene som vi møter i vårt neste oppdrag, er derfor stor.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger og all nødvendig kompetanse som kreves for å skape optimale opplevelser for arrangører, publikum og artister.

Bedriften har en sunn økonomi og er eid av ansatte og eksterne aksjonærer med bakgrunn fra bransjen.

Bedriften setter miljø og HMS i fokus.

Audionor skal være best på miljøsatsning og arbeidsmiljø i sin bransje i Nord-Norge, og har et aktivt fokus på å påvirke samarbeidspartnere og underleverandører. Vi vil styrke vår bransjes fokus på miljø gjennom synlige satsninger og god delingskultur, og i mars 2022 ble vi sertifisert Miljøfyrtårn. Ta gjerne kontakt med oss om du er nysgjerrig på dette arbeidet.

 

KONTAKT OSS

+47 77 67 64 04
post@audionor.no

Ringveien 99, 9018 Tromsø
PB 3308, 9275 Tromsø
NO 972 414 484 MVA

Kart