Innledning

AudioNor er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. 

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler. 

Når du bruker denne nettsiden, så aksepterer du at dine opplysninger blir brukt i samsvar med disse retningslinjene. 


Hvilke personopplysninger har vi om deg? 

Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg: 

  • Opplysninger om bruk på nettsidene: Informasjon vi får når du bruker vår nettside, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), IP-adresse, hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker der. 

Hva bruker vi personopplysningene til? 

Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål: 

  • Statistikk: Vi utarbeider statistikk for å forbedre og videreutvikle våre produkter og tjenester. Så langt det er mulig gjør vi dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg. 

Grunnlaget for innsamlingen er vår berettigede interesse i å kunne tilby, videreutvikle og markedsføre våre tjenester. 


Hvor lenge lagrer vi personopplysninger 

Vi lagrer opplysninger om deg så lenge det kreves for å oppfylle forpliktelsene som foreligger i hvert tilfelle. 


Cookies 

Vi benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin. Vi bruker informasjonskapslene i forbedrings- og markedsføringsøyemed, og ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person. 

Vi bruker også Googles Analytics for å analysere besøksdata, som for eksempel antall brukere som besøker ulike sider og varigheten av disse besøkene. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere i USA, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern. 

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapslene automatisk, men du kan forandre innstillingene i din nettleser slik at dette ikke skjer. Det kan imidlertid bety at en del av de nettstedene du besøker ikke lengre fungerer slik de skal. 


Endringer i personvernerklæringen 

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil få beskjed om endringer av betydning. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden.


Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du benytte følgende kontaktinformasjon:  
Epost: webmaster@audionor.no 
Tlf: 776 76 404